Böcker jag vill läsa i Augusti

Inlägget innehåller adlinks.

A little life av Hanya Yanagihara

Eller ett litet liv som den heter på Svenska ska jag försöka läsa i Augusti. Alla som läst denna har ju älskat den. Det som gjort att jag skjutit upp den en aning är mest för att det är en väldigt stor bok (ca 700-sidor). Vet inte jättemycket om handlingen förutom att vi ska få följa 4-killkompiar i New york. Ska tydligen föra med sig mycket känslor. Det bästa jag vet när jag läser är böcker som jag både får skratta och gråta med.

Holding up the universe av Jennifer Niven

Gillade som stjärnor i natten (om psykisk ohälsa) av samma författare så vill även läsa denna. Likt hennes förra bok är denna också skriven ur två synvinklar, följer två olika karaktärer – en är ansiktsblind. Kan bli en intressant läsning.

Leah on the offbeat av Becky Albertalli

Denna bok är bok nummer två i Simon vs. the Homo Sapiens Agenda (eller love, Simon) men följer hans bästa vän Leah istället för honom. Vad jag förstått så handlar den om hennes bisexualitet samt sin relation med sin ensamstående och unga mamma. Otroligt pepp på att läsa denna.

Whatever it takes av Stephen Stohn

Har denna hemma redan vilket jag tror jag berättat för er förut. Bara läst väldigt lite av den dock så kommer att läsa mer snart. Är en biografi skriven av Stephen stohn som är en av skaparna till Degrassi. Är en sådan där bok som jag tror att jag läser ut väldigt snabbt när jag väl på riktigt börjar läsa den.

Vad ska ni läsa i Augusti?

You may also like

4 kommentarer

  1. Vill också läsa Ett litet liv! Har den i bokhyllan men är ganska långt från att plocka upp den hehe… ska bli kul att läsa vad du tycker om den sen.

  2. Jag är så osäker på om jag vill läsa Leah on the offbeat eftersom jag blev rätt besviken på Simon vs the Homosapiens Agenda men du kanske recenserar den sedan så kanske jag ändrar mig? 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.