Böcker jag har på min TBR-lista!

Inlägget innehåller adlinks till dit böckerna finns att köpa.

Noting more + Nothing less av Anna Todd
Jag har nyligen läst bokserien After av Anna Todd. En video om vad jag tyckte om om böckerna kommer nästa vecka. Är nu alla fall sugen på att läsa hennes andra bokserie som innehåller 2 böcker som följer en karaktär vi fått lära känna i After-serien men inte fått följa personens egna kärlekshistoria. Böckerna följer Landon alla fall. Förväntar mig en något mer sund relation med tanke på att det är Landon men vi får se helt enkelt.

Something like forever av Jay Bell
Skrivit lite om Something like-serien av Jay Bell tidigare här i bloggen och detta är sista boken i serien, brööööl. Började läsa böckerna i Oktober förra året och vill inte att de ska ta slut men men. Han kommer väl med en ny serie som säkert också är bra. Det är en LGBT-serie så stort tips om ni gillar andra sådana böcker. Jag har gillat denna extra mycket för att författaren beskriver aspekten med kärlek så bra. Att de kan se så olika ut, att man inte måste sätta sig i ett fack om man inte vill, osv. Läs snälla i synnerhet tredje boken (something like Autumn) en av de bästa böckerna jag någonsin läst.

To all the boys I’ve loved before av Jenny Han
Älskade Jenny Hans sommar-serie som jag läste för några år sedan. Har sedan dess velat läsa hennes andra böcker men har hela tiden börjar råka läsa något annat, haha. Anyway, nu ska det bli av att jag läser lite mer Han böcker. Denna bok ska dessutom bli film så pepppepp!

Någon Hemingway bok men vilken ska jag börja med?!
Vill läsa några klassiker varje år åtminstone och funderar starkt på att ta upp någon Hemingway bok. Ett alternativ är Den gamla och havet så om ingen ger mig något annat förslag så blir det nog den.

Cinder av Marissa Meyer
Bokserien The lunar chronicles som i varje bok följer en ny variation av en klassisk saga har ju varit populär sedan första boken släpptes. Cinder som är första boken är en ny tappning på askungen. Har jag fattat de rätt så är handlingen ganska mörk såå jag tror jag skulle gilla böckerna.

Detta är fem böcker jag har på min TBR-lista just nu men fortsättning följer 😉 Min TBR-lista har några fler böcker vill jag lova, haha. Ni får självklart också tipsa mig om böcker jag borde läsa.

You may also like

13 kommentarer

  1. Cinder är bra och mysig, den tror jag du skulle gilla 🙂 Har läst tvåan också så borde ta tag i att avsluta serien.

  2. Har den svenska versionen av To All The Boys I Loved Before hemma ska bara läsa klart den jag läser nu så ska jag nog hugga in på den jag med 😀 Vore roligt att läsa den ungefär samtidigt och recensera den! 😀

      1. Rackarns då hinner jag nog inte med tanke på att jag precis startat en ny bok haha men ska bli roligt att se vad du tycker sedan om du recenserar den 😀

  3. To all the boys I’ve loved before är min absoluta favoritbokserie! Den är för fin och mysig, avgudar den! Och visste inte om att den skulle bli film innan detta inlägg?! Wow så glad jag blev nu!

  4. Kan rekommendera Farewell to arms som Hemingway bok. Har hört att Den gamle och havet kan vara lite seg… så jag skulle nog börja med den jag nämnde för att komma in i Hemingway.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.